Wie is Ellen Heijn?

Mijn missie
Ik wil jou verrijken! Iedereen verdient een coach. Wij gaan met jouw talent aan de slag. Door jou als individu of je team bewust te laten worden van je waarden en drijfveren kan je het maximale uit jezelf, de ander én je team halen. Ik coach op talent en laat je in beweging én in balans komen vanuit jouw passie.

 

Mijn waarden
Verbinden. Groei. Ontwikkeling. Enthousiasme. Inspiratie. Zorg. Respect. Plezier. Speels. Innovatie. Energie.

 

Complimenten van cliënten, vrienden, collega’s en familie:

“Ellen heeft me aan het denken gezet met de uitleg die ze gaf over coaching. De woorden: “jij bent de kapitein van je eigen schip” lieten me niet meer los. Ellen heeft mij in beweging gebracht en mijn leven een positieve wending gegeven”. (skivriendin)

"Ik wordt uitgedaagd om als trainer/coach meer los te laten en te vertrouwen op de kracht van het team". (Voetbal trainer/coach)

“Ellen is een doorzetter en volgt haar gevoel. Ze wist al na een paar jaar dat Internationaal recht in Leiden niet alles was voor haar. Ik zie dat ze met “Coach2talent” haar loopbaan de juiste wending heeft gegeven. Het coachen is haar op het lijf geschreven is”. (studiegenoot uit Leiden)

"Ellen kan als geen ander benoemen en doorvragen naar mogelijke knelpunten die onder de oppervlakte lijken te liggen. Ze geeft daarbij aandacht wat zich in het hier en nu voordoet en laat zich niet afleiden"

“Ellen is een rustige persoon en gedreven om resultaat te behalen”. (cliënt)

“Ellen heeft een sterke intuïtie en komt snel tot de kern”. (coachopleider)

“Ellen is nieuwsgierig naar wat andere mensen inspireert”. (collega coach)

“Ellen skiet als een tijger”. (collega skileraar)

“Ellen heeft teacher spirit”. (oud collega)

“Ellen is creatief, enthousiast en zoekt samen naar nieuwe mogelijkheden”. (cliënt)

“Ellen geniet van het leven en leerde mij om van de kleine dingen te genieten”. (partner)

“Als mama vrij is gaan we samen hockeyen, tennissen, zwemmen of lekker naar buiten. Ook verzinnen we vaak nieuwe spelletjes. Mama is vrolijk, stoeit en lacht met ons”. (haar kinderen)

 

Mijn passie: Reizen, sport en speciaal skiën
Samen met mijn partner (plus rugzak) maakten we prachtige en vaak avontuurlijke reizen van 1992 tot 2006, zoals onder andere naar Madagaskar, China, de Filippijnen, Uzbekistan, Zimbabwe, Venezuela, Australië, Belize, Brazilië, Sri Lanka, Cuba en India. Ik deel nog een passie met mijn man. We hebben onvergetelijke ‘champagne powder’ afdalingen gemaakt in de V.S. en Canada. Nu skiën we in de uitdagende skigebieden van Europa. Ik geniet als we samenzijn met de hele familie in de sneeuw. Daarnaast volg ik bij de “Dutch snow pro’s” technische bijscholingen in Nederland of zoek ik in de herfst de gletsjer op om het liefst met verse sneeuw het skiseizoen te openen. Daarnaast ontvangen we nu gasten vanuit de hele wereld in onze B&B https://www.villayburg.com/

 

Mijn passie voor sport neem ik mee in elk teamcoaching traject.

 

Mijn inspiratiebronnen

  • Het centre of rigth relationships http://crrglobal.com en http://www.thecoaches.com/why-coaches-training-institute/
  • Masterclasses volgen van mensen die hun sporen hebben verdiend als coach.
  • Samenzijn met een klein gezelschap vrienden. Borrelen, eten en verhalen vertellen.
  • Nieuwe mensen ontmoeten en ook mensen met elkaar verbinden.
  • De mensen die ik coach, inspireren mij op hun beurt.
  • Mijn reiservaringen; ontmoetingen met mensen van andere culturen.
  • Buiten zijn in de natuur.
  • Sport; Sport kijken, een nieuwe sport leren, zelf sporten en training geven. 
  • Ontmoetingen met Joop Alberda coach Olympisch goud, Johan Cruijff, George Kohlrieser en David Whyte. David Whyte is dichter, schrijver en filosoof. Wereldwijd brengt hij betekenisvolle gesprekken op gang. De mate waarin we moedige en cruciale gesprekken durven aan te gaan bepaalt onze invloed en vormt leiderschap 

coach2talent daagt je uit om: