Teamcoaching

De kracht van het team is goud waard

Wat gebeurt er in een Teamtraject

De kracht van het team is goud waard en die bevindt zich als een soort geweten/helikopterview in het team. Door te werken aan de onderlinge relatie van de teamleden groeit het vertrouwen. De teamleden worden uitgedaagd om vanuit nieuwsgierigheid vaardigheden aan te scherpen, zodat het team groeit naar het volgende niveau van samenwerken. Dit proces wordt versneld door continue terug te geven aan het team wat er gebeurt tijdens de trainingen.  

Onderwerpen die aan bod komen:

1. Wie wil je zijn in de relatie? En wie ben je niet. En wat zou er gebeuren als je daar eens meer van liet zien? Wat betekent dat voor jou?

2. De intelligentie van het team. (a Roadmap to Change) http://crrglobal.com/coach-training-courses/orsc-intelligence.html

3. Rollen in een team (Roles and Structures)  http://crrglobal.com/coach-training-courses/orsc-geography.html

Systeemcoaching werkt verdiepend en effectief bij het faciliteren van bijvoorbeeld teams waar blokkades of ineffectieve patronen zijn ingeslopen. Of bij de evaluatie van een project/traject dat niet lekker liep. Op mijn linked in profiel vind je meer informatie: https://www.linkedin.com/in/ellenheijn

De coach helpt een team bij het normaliseren van weerstand en angst bij veranderingen die plots of gepland plaatsvinden. Het lezen van het emotionele veld en vragen aan het team wat gebeurt hier, werkt ook heel verhelderend. Hoe werkt het dat het team bijvoorbeeld zaken niet expliciet benoemd, hoe helpt een team dat? Ook biedt de coach/trainer inzicht aan teams dat verschillen (in welke vorm dan ook) normaal zijn en er mogen zijn, zolang het team bewust is van het effect. 

Als internationaal gecertificeerd organisatie relatie systeemcoach/teamcoach werk ik volgens de Internationale Coach Federation standards.

Mijn passie voor sport zet ik in voor jouw team 

 

coach2talent daagt je uit om: