Het coachproces

Ik ben benieuwd naar je vragen en doelstelling.

Stel je vraag per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem persoonlijk contact op via 06-10040405 dan kijken we samen hoe ik je kan helpen.

 

1. Kennismaking
In een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek overleggen we of coaching jou kan helpen en wat je kunt verwachten.

2. Verkenningsformulier
Voorafgaand aan het eerste coachinggesprek ontvang je een verkenningsformulier dat je helpt om stil te staan bij waar je nu staat en welke richting je op wilt en kunt gaan.

3. Eerste coachinggesprek
In een persoonlijk gesprek komen we samen tot de kern van je coachvraag. Tijdens dit gesprek kun je ervaren hoe het coachen een samenspel is tussen jou en mij als coach en hoe effectief dat kan werken. Na het eerste gesprek spreken we het aantal en de frequentie van de coachgesprekken af. Meestal zijn dit zo'n vijf gesprekken 

4. Samenvatting
Je ontvangt een kort verslag met jouw coachvraag en doelen per e-mail na elk gesprek. Dit helpt je gedurende het traject om de rode draad vast te houden. 

5. Coachsessies
Stap voor stap bereiken we de gestelde doelen en gaan we na hoe je de energie vindt en kunt vasthouden om veranderingen in te zetten en door te zetten. Samen bespreken we elke stap. De oplossing heb jij en door de coachgesprekken word je je bewust van je talent en de mogelijkheden die je hebt. We nemen de tijd om stil te staan bij jou vragen, twijfels en wensen. Ik luister en ben nieuwsgierig naar wat jou beweegt. De antwoorden op jouw vragen en wensen komen altijd boven, omdat we werken vanuit jouw persoonlijke waarden. Vanuit die motivatie is het mogelijk om patronen te herkennen en te doorbreken. Ik ondersteun je daarbij en daag je uit om je grenzen te verleggen. Daardoor blijf je gemotiveerd en kun je jouw persoonlijke doelstelling realiseren. Je maakt je nieuw gedrag eigen. Dat kost tijd. Het resultaat is dat je herkent wat jouw kracht is en wanneer je uit balans raakt en hoe je die balans kunt herstellen. Je kunt op je eigen kompas vertrouwen en je bent in staat te luisteren naar en te vertrouwen op je gevoel. 

6. Verdere (talent)ontwikkeling
Elke verandering brengt loslaten en een nieuw begin met zich mee. Om je persoonlijke groei vast te houden blijf ik je volgen en spreken we een terugkomsessie af.

 

 

coach2talent daagt je uit om: